Terug naar overzicht

Avansstudent in finale modellenwedstrijd

In het televisieprogramma gaan twee modelscouts wekelijks met elkaar de strijd aan wie in één dag het beste een meisje van de straat kan omtoveren tot de nieuwe Doutzen Kroes. Bij iedere aflevering plaatst het winnende model zich voor de finale. Maar onder de zes verliezers werd ook nog één wildcard voor de finale vergeven. De laatste finaleplaats was een prooi voor Rosalie die de meeste stemmen van de kijkers binnensleepte.

Trillen

Tijdens de aflevering van afgelopen zondag was te zien hoe presentatrice Robine van der Meer plotseling in de woonkamer van Rosalie stond. De studente wachtte samen met haar familie gespannen op de uitslag. In haar dagboek vertelt ze daarover: ‘Ik was zo zenuwachtig dat ik stond te trillen op mijn benen. Ik wilde zo graag die wildcard winnen en door naar de finale!’

Gezichtsuitdrukkingen

Uiteindelijk bleek dat de winnende envelop een foto van Rosalie bevatte. De studente gaat alles uit de kast halen om zich te laten kronen tot ‘Model in 1 dag 2009’: ‘Nu ik alsnog naar de finale mag, ga ik natuurlijk mijn uiterste best doen om zo ver mogelijk te komen. Ik ga gezichtsuitdrukkingen en poses oefenen. Zodat ik in de finale kan laten zien wat ik allemaal kan.’

Dankzij haar plekje in de finale maakt Rosalie nog steeds kans om het nieuwe gezicht van fashionketen Shoeby te worden en een contract te verdienen bij modellenbureau Models with Moves. De finale van Model in 1 dag wordt aankomende zondag om 19.30 uur uitgezonden op NET5. De foto’s van de eerdere aflevering met Rosalie zijn hier terug te vinden. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Een dag in modellenwereld 14-10-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?