Terug naar overzicht

‘De grootste fout is arrogant worden’

‘Ik ben er van overtuigd dat we de nummer één positie verdienen’, zegt Hupperetz. Toch verrast de score in Elsevier wel. ‘Windesheim is net begonnen met hun opleiding HBO-Rechten. Het is altijd lastig te winnen van een nieuwe opleiding.’

Twee opleidingen op eerste plaats 

De directeur is blij met de goede score voor zowel Tilburg als Den Bosch. ‘Het is goed om te zien dat beide opleidingen op de eerste plaats staan. Bij de accreditatie kwamen wij ook als beste naar voren.’

Hupperetz gaat het zeker vieren met de medewerkers. ‘Maar we moeten niet arrogant worden, dat zou de grootste fout zijn. We moeten scherp blijven.’ Vier jaar geleden stond de JHS ook bovenaan bij Elsevier. ‘Daarom moeten we ook nu de gegevens analyseren en blijven vernieuwen.’

Internationalisering is speerpunt 

‘Dat onze docenten een 7,8 scoren voor passie en bevlogenheid is natuurlijk geweldig. Op internationalisering scoren we maar een 6,4. Dat heeft ook lange tijd niet veel aandacht gehad binnen de opleiding, maar inmiddels is het een speerpunt.’

Ook de score op faciliteiten, een 6,5, houdt de directeur goed in de gaten; ‘Natuurlijk is dat in Den Bosch een probleem, maar ook voor onze vestiging in Tilburg moet je dat bij blijven houden.’ [AR]  

Zie ook eerder verschenen berichten:

Twee Bossche opleidingen op 1 22-10-09 

Avans wakkergeschud: daling in ranglijst 21-10-09 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?