Terug naar overzicht

Een dag in modellenwereld

Even shoppen in Tilburg pakte plots heel anders uit, toen een cameraploeg op de zeventienjarige Avansstudent afstapte. ‘Ik werd helemaal overvallen en schrok me echt rot! Het was superleuk, maar ik dacht wel: wat overkomt me nu weer’, vertelt Rosalie. ‘Eigenlijk moest ik hockeyen, dus ik had ineens een hele andere dag.’

‘Het leek wel een film’

Twee fotografen pikken in het programma Model in één dag twee mensen van de straat die ze omtoveren tot model. Die strijden tegen elkaar voor een finaleplaats. ‘Het begon om twee uur ’s middags en om half twee ’s nachts was ik pas thuis!’ Het was een hele ervaring voor Rosalie. ‘Het leek wel een film die zich voor mijn neus afspeelde.’

Tips in poseren

Rosalie werd urenlang onder handen genomen en heeft heel wat tips gehad van stylisten en visagisten. ‘Er zijn zoveel mensen met je bezig. Ik dacht dat ik erg zenuwachtig zou zijn met al die mensen en camera’s in de buurt, maar het poseren ging eigenlijk vanzelf. Je krijgt wel wat tips, maar het voelde heel natuurlijk.’ Al was het eindresultaat wennen met al die make-up. ‘Ik dacht even: “Hu, ben ik dat?” Maar ik vind de foto’s wel heel mooi.’

De aflevering won ze niet, maar nu wil ze helemaal voor de finale gaan. ‘Het was jammer dat ik niet won, maar ik ben blij dat ik het heb meegemaakt. Er is nog een kans dat ik de finale haal als mensen op me stemmen, dus ik hoop dat dat lukt. Nu wil ik alles meemaken ook!’ 

Stemmen voor finale

De finale is al snel: komende zondag is de laatste van zes afleveringen. Daarna is de finale. Eén van de zes afvallers krijgt nog een wildcard om als zevende kandidaat in de finale mee te doen. Via de website kan er deze week op Rosalie worden gestemd.

Het verslag dat Rosalie over haar dag heeft geschreven, lees je hier. Stemmen op Rosalie kan helemaal links onderaan. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?