Terug naar overzicht

Frisse start Geek de Chique

Ze verdienen nog steeds geld met Geek de Chique. Vooral Lieke van den Berge steekt veel tijd in de site met door hunzelf ontworpen mode. Haar medestudent Ivon van de Aker doet ook veel, ondanks dat ze een baan heeft gevonden. De site blijft goed lopen. ‘We zijn er vaak tot ‘s avonds laat nog druk mee bezig’, zegt Van den Berge.

Ontwerpen tassen

Ze willen Geek de Chique professioneler doorzetten dan voorheen. Van den Aker heeft zelfs haar afstudeerproject gewijd aan hun eigen verkoopsite. ‘Ze heeft de huisstijl en dergelijke nauwkeurig onderzocht en nu zijn we helemaal klaar voor een frisse start’, meldt Van den Berge.

De meiden hebben het onder andere druk met het ontwerpen van tassen, zodat Geek de Chique méér wordt dan alleen een T-shirtlijn. ‘We willen elke maand een aantal ontwerpen erbij, zodat mensen terug blijven komen.’ 

Internetwinkel bouwen

Daarnaast willen ze een vernieuwde site. ‘Een betere internetwinkel, waarop mensen met iDeal kunnen betalen’, legt Van den Berge uit. Daarvoor zoeken ze de hulp van hun voormalige collega-studenten. ‘We zoeken fotografen en modellen, die dit in hun portfolio kunnen gebruiken. En vooral een ICT’er die het technische deel van de site kan bouwen. De vormgeving doen we zelf.’

Wie de twee ondernemende oud-studenten en het bedrijf een helpende hand wil toesteken, kan mailen naar Lieke@geekdechique.nl. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?