Terug naar overzicht

Plasterk fronst wenkbrouwen om logo

Universiteiten dienen hun reputatie te ontlenen aan de kwaliteit van hun onderwijs en onderzoek, aldus Plasterk. ‘Ik heb er begrip voor dat ze daarnaast zorg dragen voor een fatsoenlijke professionele presentatie, maar instellingen van publiek gefinancierde wetenschap past daarbij soberheid en zuinigheid.’

Geld niet terug vorderen 

Toch is het niet aan de minister om de noodzaak van een nieuwe huisstijl te beoordelen, schrijft hij. De universiteiten mogen zelf bepalen hoe ze hun rijksbijdrage besteden. Zolang dat maar doelmatig gebeurt. Plasterk is niet van plan het geld terug te vorderen of het bestuur op het matje te roepen. [BB/HOP] 

Zie ook het eerder verschenen bericht:

Kamervragen over logo Universiteit Twente 22-09-09 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?