Terug naar overzicht

Trouwen in de show van Paul de Leeuw

Patty vroeg haar vriend Vincent ten huwelijk in een uitzending van Lieve Paul. Hij gaf haar gelijk een kus en daarmee was de verloving een feit. Het huwelijk stond eigenlijk voor de zomer van 2010 gepland. Paul de Leeuw bood echter aan de trouwerij te regelen als zij in de oudejaarsuitzending van Lieve Paul trouwen. Patty en haar verloofde twijfelden geen moment en zeiden volmondig ‘JA!’.

Vraag stellen

Iedereen mag een vraag opsturen naar Lieve Paul. De vraag van de verpleegkundestudent was: ‘Lieve Paul, weet jij een originele wijze om mijn vriend ten huwelijk te vragen?' 'Voordat ik het wist werd ik door Paul naar voren gehaald’, vertelt Patty. ‘Ik kon alleen maar giechelen toen ik daar stond.'[MEdG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?