Terug naar overzicht

Avansstudenten zoeken mensen voor zeilrace

Astrid de Jongh, derdejaarsstudent Gezondheidszorgtechnologie in Tilburg, is dit jaar teamcaptain van Team Tilburg. Het team is nog niet compleet. Tot nu toe hebben ze elf zeilers, tien van Avans en één van de Universiteit van Tilburg. De Jongh meldt dat ze nog op zoek zijn naar zeven personen die het team willen versterken. ‘Je hoeft geen ervaring te hebben in het zeilen, zolang je het team maar ondersteunt.’

Teamfeesten

Voorafgaande aan de race worden er door alle teams feesten georganiseerd. ‘Dit doen we om alle teams beter te leren kennen’, zegt De Jongh. De derdejaarsstudent meldt dat er tijdens de race een groot samenhorigheidsgevoel heerst bij alle deelnemende teams.

Zeiltocht langs

De tweeëntwintigste editie van de Race of the Classics vindt plaats van 4 tot 11 April 2010. Aan de zeiltocht doen twintig teams mee van verschillende universiteiten en hogescholen. De race brengt de zeilers langs de haven van Rotterdam, Oostende (België), Ramsgate (Verenigd Koninkrijk) en Amsterdam. [MEdG]

Avansstudenten die interesse hebben om mee te doen of meer informatie willen, kunnen mailen naar teamtilburg@gmail.com

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?