Terug naar overzicht

Bossche lift nog even uit de running

De conciërges balen er zelf ook van. ‘De binnendeur van de lift is kapot en ook het kabelsysteem is kaduuk. Je ziet er niets aan, maar hij is flink kapot’, vertelt Bouke Oosterhoff. De schade is deze zomervakantie ontstaan toen de lift ineens bleef hangen. Sindsdien is hij stuk. 

Afwijkende deurmaat

Otis, het bedrijf dat de lift repareert, kan de deur niet zomaar vervangen. ‘Het is een afwijkende maat. De verwachting is nu dat hij er net vóór of na de kerstvakantie komt. Het kan ook zomaar februari zijn, voordat alles gemaakt is.’ Een nieuwe streefdatum hebben de conciërges dus maar niet meer op de briefjes durven zetten. 

Er is nog één lift in het gebouw die het wel doet, aan de kant van de B-gang. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?