Terug naar overzicht

Extra tevredenheidsonderzoek AGZ

 ‘Vorig jaar deed een heel kleine groep mee met het onderzoek,’ legt adjunct-directeur Ingeborg Janssen Reinen aan. ‘We willen graag weten hoe de vlag er nu bij hangt en hopen actiepunten uit de resultaten te halen en echt stappen te kunnen zetten.’

Hectische periode 

De academieraad uitte tijdens de afgelopen vergadering dat ze blij waren met het nieuwe onderzoek. ‘Vorig jaar zat de academie in een hectische periode’, lichtte voorzitter Ab Bobbink toe. ‘Onder andere door directiewisselingen. Hopelijk zijn er nu veranderingen.’ 

Het onderzoek is vorige week naar de medewerkers van de academie verstuurd. ‘We kijken naar de respons en eventueel wordt er nog een reminder gestuurd,’ zegt Janssen Reinen. [MK]

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?