Terug naar overzicht

Geld verdienen met je mening

‘We willen graag weten welke vragen studenten belangrijk vinden. Mogelijk zien we zaken over het hoofd. Zelf had ik bijvoorbeeld een blinde vlek over het parkeren’, zegt Wil Kwinten van het Leer- en Innovatiecentrum. De focusgroep bestaat uit acht studenten.

Promostudenten

Studenten krijgen betaald voor hun aanwezigheid. ‘Het is heel moeilijk om studenten te vinden die willen meewerken aan dit soort bijeenkomsten’, zegt Kwinten. ‘Daarom betalen we studenten voor hun deelname het tarief dat promostudenten krijgen. Dat is 8,50 euro netto per uur.’

Op 3 december komt de focusgroep bij elkaar in het Avansgebouw in Breda, van 19.30 tot 21.30 uur. Kwinten is nog op zoek naar twee studenten uit Den Bosch die willen plaatsnemen in de focusgroep. Belangstellenden kunnen zich bij hem melden: whm.kwinten@avans.nl.

Specifiek Avans

De eerstvolgende Nationale Studenten Enquête onder studenten uit het hoger onderwijs wordt in februari gehouden. Daarin zit een algemeen gedeelte over hoe zij denken over hun opleiding, de school en de faciliteiten en een aantal vragen die specifiek Avans betreffen.  [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?