Terug naar overzicht

Heb jij een geheim?

Ben je benieuwd naar de geheimen van Nederlanders? Bekijk dan zeker eens de site geheimenvan.nl. Hierop kun je anoniem je geheim kwijt en kun je de geheimen van anderen lezen. De site is opgezet door Wismeijer en wordt gebruikt voor zijn onderzoek.  

Lezing 

Wismeijer, die als docent verbonden is aan de Universiteit van Tilburg, geeft op 1 december in Tilburg een lezing over zijn recent verschenen boek Geheimen. In het boek gaat de psycholoog in op waarom mensen geheimen hebben, hoe je iets jarenlang geheim kunt houden en of het eigenlijk schadelijk is voor de geestelijke gezondheid.

De lezing begint om 20.00 uur en vindt plaats in gebouw Goossens op het terrein van de Universiteit van Tilburg. Entree is 4 euro.  Kijk hier voor meer informatie. [AR] 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?