Terug naar overzicht

Spiritueel zakendoen

De Blot is hoogleraar Business Spiritualiteit op Nyenrode. Hij vertelt op Avans over de spiritualiteit van het zakendoen. De kracht van een groep is namelijk van groot belang voor het succes van een bedrijf. Tegelijkertijd moeten ondernemingen zich afvragen wat hun drijfveer is en hun reden van bestaan. Dat kan weer concurrentievoordeel opleveren.

Duurzame arbeidsorganisatie

Aanleiding voor de lezing is de kredietcrisis. De sprekers en aanwezigen gaan op zoek naar welke waarde nog waardevast is tijdens deze economische crisis. Willem de Lange, Avanslector Human Resource Management, geeft zijn visie op een duurzame arbeidsorganisatie. Daarna wordt de zaal om een mening gevraagd.

De lezing is op woensdag 11 november om 14.15 uur in C006 op Avans in Den Bosch. Afsluiting is om 16.45 uur met een hapje en een drankje. Aanmelden kan via stiltegebied@avans.nl. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?