Terug naar overzicht

Verplicht in Feyenoord-shirt

Klasgenoot Mitchell: ‘Hij had een grote mond, die Bosschenaar. Toen hebben we gewed dat als Den Bosch won, ik een FC Den Bosch-shirt zou aandoen. Maar als Feyenoord won, moest hij in het rood-wit.’ Feyenoord won de wedstrijd voor de KNVB Beker drie weken geleden met 2-0. En dus lopen ze vandaag eindelijk allebei als Feyenoorders rond op Avans.

Dappere verliezer

‘Gelukkig valt er straks een uur uit, dan hoef ik er niet overal zo bij te zitten’, grapt Sören. ‘Ik had goede hoop dat Den Bosch zou winnen. De vorige keer dat ze tegen elkaar speelden, was vijf jaar geleden. Toen was het 4-1 voor mijn club’, weet de Bossche fan. Mitchell heeft respect voor de dappere verliezer, die een beetje onwennig oogt in het Rotterdamse voetbalshirt. ‘Hij had zich ook ziek kunnen melden.’

Eenmalige actie

Den Bosch kan zich de komende weken kronen tot periodekampioen. ‘We gaan zeker winnen, maar ik ga er niet meer om wedden’, zegt Sören. ‘Dat was een eenmalige actie.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?