Terug naar overzicht

Hoe voorkom ik studie-uitval

Tijdens het symposium dat georganiseerd wordt door het Leer- en Innovatiecentrum van Avans geeft Jules Warps van ResearchNed een lezing over zijn onderzoek naar uitval. Een interview met hem over zijn bevindingen is nu te vinden in de papieren versie van Punt.

Motivatie en succes 

LIC-medewerker Brian Godor presenteert een onderzoek onder vijfduizend studenten over de relatie tussen motivatie en studiesucces. Stafmedewerker  Emmy Bluemink gaat deze voordrachten ‘reviewen’, voorzien van kritisch commentaar. Aansluitend is er een discussie in de zaal.

Het symposium is aanstaande donderdag van 14.00 tot 17.00 uur in collegezaal HD001 op de Hogeschoollaan in Breda. Meer informatie is hier te vinden. [MK]

 

Lees ook onderstaand bericht:

 

Alles om uitval terug te dringen 30-10-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?