Terug naar overzicht

ICT-docenten krijgen laptop

‘Om flexibel te kunnen werken, zijn alle computers op Avans hetzelfde ingericht’, legt Ad Vogels, directeur van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst. ‘Je weet immers vandaag niet op welke pc je morgen werkt. Bij AI&I was dat een groot probleem, omdat enkele docenten daar met hele specifieke software werken. Dat staat flexibel werken in de weg.’

Persoonlijke laptop

De docenten krijgen een eigen notebook waar ze de benodigde software op kunnen plaatsen. De pc’s waar ze voorheen op werkten, moeten ze inleveren. Op het oog verandert er overigens maar weinig. De meeste informaticadocenten maken op hun werk al gebruik van hun persoonlijke laptop.

Wanneer de pilot precies van start gaat is nog onduidelijk. Waarschijnlijk krijgen de betreffende docenten begin volgend jaar hun Avans-laptop. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?