Terug naar overzicht

Middelbare labopleiding niet bij Avans

Studenten van het MLO zouden gebruik gaan maken van de labs van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu. ‘Toen de gesprekken begonnen, hadden wij ruimte en zij ruimtegebrek’, vertelt academiedirecteur Paul van Hal. ‘Maar inmiddels zitten we gewoon vol en duurt  het nog een behoorlijke tijd voor er wordt bijgebouwd. Bovendien groeit ook het aantal MLO-studenten ook nog steeds. Daarom hebben we de gesprekken stopgezet.’

Aansluiting

De academiedirecteur wil benadrukken dat de samenwerking op andere gebieden gewoon doorgaat en intensiveert. ‘We werken al jaren samen in het afstemmen van het onderwijs zodat de aansluiting goed is. Dat blijven we natuurlijk ook doen.’

Momenteel telt de ATGM 925 studenten en verwacht de academie ook komend schooljaar weer te groeien. ‘We hebben een aanvraag ingediend om een computerlokaal om te bouwen tot propedeuselab. Op die manier krijgen we iets meer lucht.’ [AR] 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?