Terug naar overzicht

Win een laptop met gouden tip

Bedenk een goede tip om een van de dagelijkse ergernissen in het digitale verkeer te verminderen. Je kunt ervoor kiezen om een tip te maken om gedrag dat jij het meest ergerlijk vindt tegen te gaan. Je kunt ook een algemene tip bedenken.

Mini-laptop 

Stuur je tip voor 20 januari naar punt@avans.nl. Het beste idee is goed voor een mini-laptop, die op 9 februari aan de gelukkige winnaar zal worden uitgereikt.

De hogeschoolkrant Punt in zijn huidige vorm bestaat  vijf jaar en dat wordt gevierd met een markt over digitale communicatie op 9 februari. De redactie heeft hiervoor de handen in elkaar geslagen met de projectgroep ‘(On)gewenst gedrag in digitale communicatie’. Deze prijsvraag is onderdeel van deze samenwerking. De prijs wordt tijdens de markt uitgereikt door de nieuwe voorzitter van Avans: Paul Rüpp.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?