Terug naar overzicht

Eigen marktplaats voor Avans op Punt

Vrijwel alles kun je kwijt op Puntjes: Studieboeken, multimedia, meubilair, fietsen, kamers, hulp, diversen. Valt je oude tafel bijna uit elkaar, durf je er geen geld voor te vragen, maar wil je er wel iemand blij mee maken? Zet dan een advertentie in de categorie ‘gratis afhalen’. Voor stages, afstuderen en oproepen is er het ‘prikbord’.

Veilig  

Een van de grote voordelen van de website is dat er ingelogd moet worden met Avansgebruikersnaam en wachtwoord. Hierdoor wordt het onderhandelen over een nieuwe bakfiets een stuk veiliger; je weet wie de tegenpartij is. Oplichters van buiten Avans kunnen niet inloggen op Puntjes. 

Regio

Bij vergelijkbare sites als speurders en marktplaats zijn partijen uit heel Nederland betrokken. Vind je eindelijk de perfecte bakfiets, moet je naar Groningen. Op Puntjes weet je zo goed als zeker dat de aanbieders uit deze regio komen. [ID]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?