Terug naar overzicht

Gratis naar beslissend Europacupduel

De 65 eerstejaarsstudenten Management, Economie en Recht in Den Bosch hebben de kaarten gewonnen met een heuse Avans-quiz. Docent Marjolein van der Linden: ‘De kennismaking met Avans staat in het eerste blok van de propedeuse centraal. Alle winnaars hebben kaartjes gewonnen voor het duel van Eiffeltowers tegen Apoel Nicosia uit Cyprus.’

Drie Bossche academies sponsoren de basketbalclub al twee jaar, dat zijn de Academie voor Management en Bestuur (AMB), Academie voor Marketing en de Academie voor Financieel Management. Al eerder konden studenten en medewerkers van AMB een keer gratis een bezoek brengen aan een competitiewedstrijd van de basketballers.

Tien euro korting

Ook andere basketballiefhebbers bij Avans kunnen met korting naar de wedstrijd, meldt adjunct-directeur André Gehring van AMB. Op vertoon van je Avanspas kun je bij de kassa een kaartje krijgen voor vijf euro. Normaal gesproken is dat 15 euro. ‘Dit is een wedstrijd op topniveau, iedereen gratis kreeg ik er niet uitgesleept.’ [EvG]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Gratis basketbal voor studenten – 05-12-2008

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?