Terug naar overzicht

Handtekeningenactie tegen parkeerbeleid

‘Ik woon in Den Hout. Met het openbaar vervoer ben ik minimaal een uur onderweg. Met de auto maar een kwartier. Bovendien werk ik vaak voor of na school. Dat is niet doen als ik met het openbaar vervoer moet reizen’, vertelt Rosenbrand.  ‘Het was altijd al lastig parkeren bij Avans. Nu de parkeerplaats bij Defensie ook gesloten is, is het bijna onmogelijk.’

Vierhonderd handtekeningen 

Tijd voor actie vindt Rosenbrand. Hij heeft een digitale handtekeningenactie opgezet. Binnen een week hebben al meer dan vierhonderd mensen hier hun handtekening gezet. ‘Ik heb contact opgenomen met de Avans Medezeggenschapsraad. Binnenkort gaan we kijken hoe we de opgehaalde handtekeningen kunnen inzetten.’

Den Bosch 

De student hoopt uiteindelijk dat de parkeerplaats van Avans ook open gaat voor studenten. ‘Ik vind dat studenten niet onder mogen doen voor medewerkers.’ Het gaat Rosenbrand vooral om de parkeersituatie in Breda. ‘Van de situatie in Den Bosch ben ik pas sinds kort op de hoogte.’ [AR] 

Zie ook eerder verschenen artikelen:

Parkeren bij Defensie verleden tijd 01-12-09 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?