Terug naar overzicht

In Memoriam

Ruim twee jaar geleden begon Noortje aan haar studie SPH bij Avans. En ze veroverde meteen de harten van haar docenten en medestudenten. Noortje was het pareltje in de klas. Heel lief, betrokken en een beetje verlegen. Met haar stralende ogen, vertederende lach en prachtige krullen was ze erg geliefd bij iedereen. Als een engeltje zo mooi. Noortje stond nooit op de voorgrond maar ze kon door haar charme en echtheid ons inspireren, verbazen en raken. Een slimme studente met veel doorzettingsvermogen. Door een vervelend ongeval in jaar 1 kon ze een tijdje niet naar school komen. Dat vond ze vreselijk. Haar schoolprestaties hebben er niet onder geleden, ze wilde zo graag haar tentamens halen. Noortje wilde een goede hulpverlener worden, wilde graag met kinderen werken. Ze liep nu stage. Noortje met haar kindjes op stage met en voor wie ze het zo graag goed wilde doen, ze wilde leren op een praktische manier. Ze wilde steeds blijven leren en nieuwe ervaringen opdoen. Noortje in de groep met haar lachjes en kleurtjes op het gezicht wanneer het over haar zelf ging; Noortje die steeds meer verdieping vond in haar stage en in de relatie tussen haar beroepsrol en haar persoonlijkheid. Noortje met haar doelen om tevreden te zijn met kleine prestaties, beter grenzen aan te kunnen geven en beter te kunnen plannen. Noortje wilde gewoon zo veel mogelijk doen, leren en ervaren. Ooit gaf ze in een studieopdracht aan dat haar grote wens was om een goede baan te vinden en ooit een gezinnetje te stichten. Dat de mensen om haar heen haar grootste passie waren. Een prachtstudent en een prachtmeid. We zullen haar vreselijk missen en het maakt ons ontzettend verdrietig dat Noortje haar dromen niet meer kan verwezenlijken. 

Namens directie en medewerkers van de Academie voor Sociale Studies Breda.    

De academie heeft een digitaal condoleanceregister op Blackboard (digitale leeromgeving van Avans) geopend. Medewerkers en studenten kunnen met hun account inloggen. Druk vervolgens op verzenden en OK. Wie geen Avansaccount heeft, kan inloggen met 'avans' en wachtwoord 'welkom'.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?