Terug naar overzicht

MER-docenten scoren ‘excellent’

Adjunct-directeur Noortje de Bruin van de Academie voor Management en Bestuur ontving het bericht afgelopen week van de accreditatieorganisatie NVAO. ‘We gingen voor de beoordeling excellent van de kwaliteit van ons personeel. Die kregen we van onderzoeker NQA. Normaal gesproken is de NVAO, die de uiteindelijke beoordeling doet, strenger. Maar zij vonden de argumentatie ook overtuigend.’

Eerste in Nederland

Het is de eerste excellente benoeming voor Avans en ook de eerste op dat gebied voor een MER-opleiding in Nederland. ‘Het is natuurlijk moeilijk vergelijken met andere opleidingen, want je weet niet wat daar speelt. Toch moet je laten zien dat je er met kop en schouders bovenuit steekt. Dat onze academie het keurmerk Investors in People heeft, helpt natuurlijk ook goed mee’, stelt De Bruin.

Meer dan waardering zit er niet vast aan het predicaat. ‘We zijn heel trots dat we dit met open dagen mogen uitdragen. Het is leuk voor Avans en voor ons team. Nu moeten we het waar blijven maken.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?