Terug naar overzicht

Nieuwe kroegen in Breda

Café Infinity is gelegen op de locatie waar eerder La Ross huisde. De eigenaren zijn geen onbekenden in Breda, zij exploiteren ook café Happy Days aan de St. Janstraat. Infinity mikt op jongeren vanaf achttien jaar. Komende vrijdag gaat de tap voor het eerst open. Om dit te vieren betaal je voor bier, wijn of fris slechts één euro.

Volwassen dansgelegenheid

Het pand waar voorheen De Graanbeurs was gevestigd, zal onder de naam Hangar 20 nieuw leven worden ingeblazen. De nieuwe eigenaren Daan ten Have en Ruud Bruins, tevens bezitter van Plein 79 in Den Bosch, willen een volwassen dansgelegenheid creëren. ‘Niet te oubollig, maar ook niet te chique, met veel livemuziek,’ verklaart Bruins aan BredaVandaag.  

Verbouwingen

Tijdens carnaval wordt Hangar 20 tijdelijk geopend, om vervolgens de verbouwingen af te ronden. ‘De grote zaal krijgt een dansfunctie en Discotheek de Spock wordt een café dat zes dagen per week geopend is. De kroeg op de bovenverdieping krijgt een Lowlandskarakter,’ legt Bruins uit. [AvR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?