Terug naar overzicht

Rock & Roll in studentenkamers

Rockmuziek van The Madd, folk van het Engels-Amerikaanse duo Rue Royale en theater door Voor Een Stilstaande Trein. En dat allemaal tussen de kratten bier op de gang en de studieboeken van de bewoners, tevens de gastheren en -vrouwen van de avond.

Voorverkoop

De voorverkoop voor Stukafest start vanavond met een kick-off party in café Studio in Tilburg. Het hiphopduo Boef en De Gelogeerde Aap treedt op en bezoekers kunnen hun sok ophangen in de Sokkengarderobe. Aan het eind van de avond zitten er een paar cadeautjes in de sok en misschien wel een ‘Golden Ticket’, een VIP-behandeling tijdens het festival.

Programma

Het Stukafest heeft drie rondes van een half uur, met dertig minuten pauze tussen de optredens om naar het volgende podium te reizen. Voor het festival plan je een route langs de voorstellingen die jij wil zien, en geef je het gewenste programma door aan de organisatie. De avond wordt afgesloten met een eindfeest voor het publiek en de artiesten.

Tickets

De prijs per ronde bedraagt 4 euro, voor drie optredens betaal je 10 euro en een kaartje voor drie optredens en toegang tot het eindfeest kost 12,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar bij de kick-off party en later bij cd-speciaalzaak Sounds aan de Nieuwlandstraat 33 in Tilburg. [AvR]

Bekijk hier het promofilmpje:

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?