Terug naar overzicht

Stagetips en op stap met Armin van Buuren

Maar ach, dat hoort toch ook een beetje bij een nieuw jaar. Net als de hoge verwachtingen; wat brengt 2010 op het gebied van studie, carrière en de liefde? In de grote studentenhoroscoop lees je het.

Zoek op tijd een stage

Binnenkort breekt  ook een nieuwe  stageperiode  aan. In Punt06 een aantal tips voor een succesvolle route naar een stage. Door de economische crisis zit niet ieder bedrijf op een stagiair te wachten, omdat ze al dat ‘gedoe’ er niet bij kunnen hebben. Zorg dus dat je op tijd begint met het zoeken naar een geschikte plek. Misschien houd je er nog een baan aan over!

Punt liep een dagje mee met de stage van Nastjenka Kop, studente aan de Pabo in Breda. Dat doet ze niet op een ‘normale’ basisschool, maar op een school voor kinderen die langdurig ziek zijn en daardoor niet mee kunnen in het reguliere basisonderwijs. Nastjenka volgt de TOP Class Gedragsspecialist, die is bedoeld voor excellente studenten die zich willen specialiseren in kinderen met gedragsproblemen.

Muziek & Multimediadesign

Paul Moelands, oud-student Communication and Multimedia Design in Breda, reisde de hele wereld over als dj. Het vele reizen brak hem op. Hij werkt nu voor Dancefoundation, een multimediabedrijf dat zich uitsluitend richt op design, websites, producties en live-uitzendingen rondom dance. Zo reisde de oud-student mee met Armin van Buuren. De ideale baan voor Moelands, hij kan zijn liefde voor muziek en multimediadesign combineren. [ID]

Punt06 ligt vanaf vandaag in de bakken en is hier digitaal te vinden. 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?