Terug naar overzicht

Stedenbouw definitief in Den Bosch

Stedenbouw is nu nog een major bij de opleiding Bouwmanagement en Vastgoed. Vanaf september 2010 moet de studie op eigen benen staan. ‘De NHTV in Breda vraagt tegelijkertijd een opleiding Stedenbouw aan. Om elkaar zo min mogelijk te beconcurreren, komt de opleiding in Den Bosch terecht,’ legt directeur Peter Hollants uit.

Nieuw segment

Om de opleiding van genoeg studenten te voorzien, boort de academie een nieuw segment scholieren aan. Net als bij de opleiding Bouwmanagement en Vastgoed, die in september startte, kunnen bij Stedenbouw havisten terecht met een profiel Economie & Maatschappij. Hollants: ‘Wij richten ons niet meer alleen op scholieren met een profiel Techniek & Natuur. Die zijn er maar een beperkt aantal.’ [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Nieuwe opleidingen voor AB&I 7-10-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?