Terug naar overzicht

Trailer Trash in de Mezz

 

Het woonwagenvolk start de avond met de technomuziek van Gustav Goodstuff & Charles Bronstig en later breken de Amsterdamse dj’s van De grote Vinnie, Donnie & Sjakie Show.

Matjesdisco 

   

Het hoogtepunt van de avond is de Matjesdisco. Artiesten die hier geregeld draaien hebben treffende namen als Klerezooi en Lustige Lola und Weltschmerz. De drie ingrediënten van een geslaagde Matjesdisco zijn vrolijke mensen, voldoende drank en energieke muziek.

Rage

 

Het begint een ware hype te worden, aangezien de organisatie vorige maand al de eerste nep-Matjesdisco heeft getraceerd in Heeswijk-Dinther. Matjesdisco waarschuwt haar trouwe bezoekers op de site deze feesten links te laten liggen: ‘This is not the real thing!’

 

Voor de echte Matjesdisco moet je op 26 januari in de Mezz zijn. De trailerdeuren gaan om 21.00 uur open en om 02.00 uur is het gedaan met de pret. Kaartjes kosten zes euro en zijn te bestellen via deze link. [AvR]

 

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?