Terug naar overzicht

Witte ballonnen en mooie muziek

Witte ballonnen op de tweede verdieping markeren een hoekje dat speciaal voor Noortje is ingericht. Studenten kunnen hun hart luchten in een boek. Met kaarsen, mooie bloemen en een foto is lokaal HA209 speciaal ingericht ter herinnering aan de student Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Foto’s en favoriete muziek

Marijn Verlee, derdejaarsstudent Sociaal Pedagogische Hulpverlening, heeft de organisatie voor zijn rekening genomen. Hij is in de weer met lampen, die het lokaal zacht belichten en tegen een zwart gordijn schijnen. Er staan drie rijen stoelen en statafels. ‘Geen idee hoeveel mensen er komen. Het is heel simpel, maar vanuit de klas was er de behoefte om íéts voor haar te doen’, vertelt hij.

‘We draaien een paar liedjes van haar favoriete muziek en laten foto’s zien op het scherm’, zegt Verlee, die zelf ook de behoefte voelde om het verlies een plekje geven. Sprekers en studiegenoten staan op deze manier stil bij de student, die de afgelopen drie jaar bij hen in de klas heeft gezeten. [EvG]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

In Memoriam – 07-01-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?