Terug naar overzicht

Zoenen voor gratis bier

Bij binnenkomst in het feestcafé ontvangen bezoekers een strippenkaart. Bij iedere kus, lik of zoen die ze daarna geven of krijgen zijn ze één stempel rijker. Met een volle kaart kunnen ze zich vervolgens aan de bar melden voor een gratis drankje. Lege strippenkaarten zijn er in overvloed, dus fanatiekeling kunnen zich behoorlijk dronken zoenen.

Fobie voor speeksel

Studenten die hun potentiële zoenpartners continu zien wegrennen, die kampen met een fobie voor speeksel of die veel waarde hechten aan hun monogame relatie kunnen ook betalen voor hun drankjes. Voor bier en wijn betaal je de hele avond een euro. Het jaarlijks terugkerende feest begint om 21.30 uur. [CT]

Voor wie een opfriscursus nodig heeft, biedt deze tongworsteling van Sophie en Katja wellicht uitkomst:

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?