Terug naar overzicht

Ben jij een snelle sms’er?

In de Serre van de Hogeschoollaan kun je vanaf 14.00 uur terecht bij de verschillende ‘kraampjes’ van de Digimarkt. Volg een workshop waarin je jezelf leert verkopen op internet of kijk mee met een hacker. Kun jij snel sms’en? Doe dan de quiz en maak kans op prijzen. Of kom gewoon even langs om vijf jaar Punt in beeld te zien en neem een gratis koek of bekertje chocolademelk.

Uitreiking mini-laptop 

Avansvoorzitter Paul Rüpp reikt om 14.30 uur een mini-laptop uit aan de inzender van de beste tip tegen digitale ergernissen. De tien genomineerden staan met hun oplossing in Punt07 die morgen verschijnt.

De middag wordt om 16.00 uur afgesloten met een debat over digitale communicatie. Hoe voorkom je ergernissen? Wat kun je als zender veranderen? Wat zijn de normen en waarden in e-mailverkeer?

De redactie van Punt doet live verslag van de Digimarkt via www.punt.avans.nl en www.twitter.com/puntavans. [AR]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?