Terug naar overzicht

Bredase politici vliegen elkaar in de haren

Op 24 februari vormt café 't Hijgend Hert in Breda het decor voor een spetterend debat tussen jonge aanstormende raadsleden, studenten en andere Bredase jongeren onder leiding van docent Rene-Pascal van den Boom van de Academie voor Algemeen en Financieel Management in Breda. Aan de hand van vier stellingen vliegen de jonge politici elkaar in de haren. 

De politici 

Michel Spekkers, oud-student Bedrijfskundige Informatica doet mee namens de SP. Ook Bart Vos, oud-student Commerciele Economie (D66), Klaas Dijkhoff (VVD), Pim de Nijs (Christen Unie), Linda van Beek (CDA), Selcuk Akinci (Groen Links) en Sanne Bijlsma (PvdA) zijn erbij. Bijlsma is oud-student Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) in Breda.

Wat willen jongeren in Breda? En wat willen de jonge politici?  Dit alles in aanloop tot de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart.

Kom met je studenten- of studievereniging of met huisgenoten vanaf 19.30 uur naar café 't Hijgend Hert, Pasbaan 7 in Breda en doe mee.  [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?