Terug naar overzicht

Digitale communicatie; volg jij het nog?

Want hoe bouw je eigenlijk een digitaal cv op? En hoe zorg je ervoor dat werkgevers jou aannemen op basis van je LinkedInprofiel? In Punt07 vind je vanaf vandaag de antwoorden.

Rommel

Het antwoord op het afvalprobleem op Avans komt van Bossche studenten Communication and Multimedia Design: Nog meer rommel verspreiden! Het is nu nog een schoolproject, maar met wat subsidie zou Avans echt schoner worden, bezweren Gijs Habraken en Joris Morshuis.

Avansstudenten kopen veel op het internet, maar slechts één student gaf tijdens de rondvraag toe wel eens opgelicht te zijn. De rest koopt heel verstandig bij websites als Bol.com. 

Valentijnsdag

Behalve de maand van carnaval, is februari ook de maand van Valentijnsdag. In Punt07 duiken we daarom in het digitale liefdesleven van Avansstudenten. Waar zou de liefde zijn zonder sms, Hyves, mail of Skype? En als de liefde over is, ga je niet langs om de woorden ‘het is uit’ uit te spreken, maar stuur je gewoon een sms’je.[ID]

Download de nieuwe Punt hier

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?