Terug naar overzicht

Minder bezoekers Open avond door slecht weer


Afmeldingen

Op de Hogeschoollaan in Breda zijn 2.371 bezoekers geweest en op de locatie Lovensdijkstraat kwamen 624 mensen kijken. Samen net geen drieduizend bezoekers. Tijdens de Open avond in februari 2009 lagen deze aantallen echter een stuk hoger. Toen kwamen er 2.782 bezoekers naar de Hogeschoollaan en 852 naar de Lovensdijkstraat.

De organisatie kreeg vooraf door het slechte weer en de files diverse telefoontjes met afmeldingen. Sommige mensen vroegen ook of de Open avond op Avans wel doorging. 

Den Bosch goed bezocht

In Den Bosch daarentegen kwamen meer mensen naar de Open avond van Avans. Met 2.506 bezoekers waren er 354 mensen meer dan vorig jaar op de Open avond in februari in Den Bosch.

Op Avans in Tilburg zijn woensdagavond 275 bezoekers geweest, iets minder dan de 295 bezoekers van vorig jaar. De kunstacademies in Den Bosch en Breda hadden woensdag de hele dag Open dag. Zij hebben respectievelijk 388 en 700 bezoekers getrokken. In totaal hebben 6.864 mensen de Open dag van Avans bezocht, 135 meer dan vorig jaar. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?