Terug naar overzicht

Nieuwe plek Bossche redactie Punt

De afgelopen maanden was Punt gevestigd tussen de Academie voor Financieel Management en de Academie voor Industrie & Informatica. De redactieruimte werd druk bezocht door zowel docenten als studenten. Ook de papieren krant die aan het raam werd gehangen werd er volop gelezen.

Grand Café leeggehaald

Vanwege het uitbreiden van deze academies was de ruimte nodig als docentenkamer. Punt is nu gevestigd in OG053. Ook dit is een tijdelijke situatie, totdat de redactie een definitieve nieuwe plek aangewezen heeft gekregen.

De verbouwing van de oude redactieruimte is niet de enige geweest in de afgelopen carnavalsweek. Ook het Centraal Informatie Centrum had bezoek van bouwvakkers om extra werkplekken te creëren en het Grand Café is helemaal leeggehaald. Dat is vervolgens opnieuw en efficiënter ingericht. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?