Terug naar overzicht

Stem Avansstudent naar Playmate-titel!

Als Playmate van de maand april spatte Sanne in 2009 van maar liefst tien pagina’s. Samen met de overige elf naaktmodellen die afgelopen jaar met een fotoreportage het mannenblad sierden, strijdt de derdejaars Grafische Vormgeving nu om de titel ‘Playmate van het Jaar’. De komende weken kan iedereen via de website van Playboy stemmen op de student van Avans (midden links).

Blootgeefster

Dat deze oproep tot stemmen haar vruchten afwerkt, bleek vorig jaar. Destijds deed Sanne mee aan de verkiezing tot ‘Blootgeefster van het Jaar’. Mede dankzij alle stemmen van studenten en medewerkers van Avans kaapte ze deze titel weg voor de neus van haar concurrenten die eveneens deze Playboy-rubriek vulden. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Kunststudent gekroond tot Playmate 14-03-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?