Terug naar overzicht

Vijfhonderd Bossche bollen voor MER

‘Ze zijn al bijna op’, vertelt docent Caroline Essink-Matzinger. ‘Alle collega’s hebben een Bossche bol gehad en we hebben ze de hele dag uitgedeeld aan de studenten in lessen en bijeenkomsten.’

Feestje

Essink is er trots op dat de MER in relatief korte tijd is uitgegroeid tot een grote opleiding met zevenhonderd studenten. Afgelopen maand sleepte de opleiding bij de accreditatie zelfs het predicaat ‘excellent’ binnen voor de kwaliteit van het personeel. ‘Daar zijn we heel blij mee. We hebben dus alle reden voor een feestje.’

Een simpel rekensommetje leert dat niet voor alle studenten een Bossche bol klaar staat. ‘Sommige studenten lopen stage of zijn aan het afstuderen. Ik heb al een reactie gehad of ik er één wilde bewaren. Maar ze zullen daarvoor toch echt even langs moeten komen vandaag, anders zijn ze niet meer lekker’, aldus Essink. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?