Terug naar overzicht

Zieltjes winnen onder studenten

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart doen de politieke partijen in Den Bosch verwoede pogingen om zieltjes te winnen onder studenten. Donderdagavond meldt de karavaan van plaatselijke politici zich in de sociëteit van Gremio Unio voor een debat. Ook de VVD, die gisteren verstek liet gaan bij het Avansdebat, is van de partij.

Publiek stemt 

Tijdens het debat kunnen partijen en studenten stellingen aandragen. Het aanwezige publiek stemt over welke stelling wordt gediscussieerd. De avond is een initiatief van de Bossche studentenverenigingen Gremio Unio (HAS) en Animoso en begint om 20.00 uur. Plaats van handeling is café ’t Swijnshooft aan de Wolvenhoek, tegenover het stadskantoor. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?