Terug naar overzicht

AMB in race voor keurmerk

‘Deze oorkonde krijg je als je een goede werkgever bent. Je laat zien dat je gericht bent op de begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. Dat je nakomt wat je op papier zet,’ legt academiedirecteur Jos de Kort uit. ‘Bovendien is dit keurmerk een groot pluspunt bij de accreditatie van opleidingen.’ AMB is sinds 2007 in het bezit van het keurmerk, maar iedere drie jaar wordt een werkgever opnieuw onder de loep genomen.

Juridische Hogeschool

Behalve AMB overweegt Avans om als gehele onderwijsinstelling het Investors in People-stempel te bemachtigen. Op dit moment zijn naast AMB ook de Academie voor Financieel Management in Den Bosch en de Juridische Hogeschool in Tilburg in het bezit van de oorkonde. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Juridische Hogeschool krijgt keurmerk 03-03-2008

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?