Terug naar overzicht

Avanshunk Nederlands gezicht Calvin Klein

Chiel Konings volgt de deeltijdopleiding Small Business and Retail Management op Avans in Den Bosch en is het Nederlandse gezicht van de nieuwe campagne van Calvin Klein Underwear. Dit is niet zijn eerste modellen opdracht, hij stond onder meer in AvantGarde, Blend en Wing.

Stem
Chiel is uitgekozen als Nederlandse finalist en strijdt nu tegen negen mannen uit negen verschillende Europese landen. De komende weken kan iedereen via de website van Calvin Klein stemmen op de Avansstudent. De winnaar krijgt een jaarcontract bij Select Model Management en een luxe reis naar Afrika voor twee personen. Wie weet neemt hij jou wel mee!

Een uitgebreid interview met Chiel kun je vinden in Punt08. Meer over playmate Sanne lees je hier. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?