Terug naar overzicht

Boekenmarkt voor docenten

De zes uitgevers zijn vandaag van 10.00 tot 16.00 uur in Avans. Noud de Kort van boekhandel Selexyz vertelt, ‘De bedoeling van deze promotie is dat docenten boeken uitzoeken voor op de boekenlijst van studenten.’ 

Goed moment
De boekhandelaren staan een aantal keer per jaar op verschillende hogescholen door Nederland. Vooral deze maand hebben ze het druk. ‘Het is een goed moment voor docenten om deze tijd van het jaar te kijken naar nieuwe boeken voor komend schooljaar’, aldus de Kort.

Docent Sociale Studies Yvonne Boonaerts kijkt naar vernieuwende dingen. ‘Ik heb verschillende thema’s die ik in de gaten hou. Ik zoek specifiek op nieuwe onderwerpen binnen mijn thema’s.’ Ook Pabodocent Muzaffer Yanik kijkt goed rond. ‘Ik volg de actualiteiten goed op mijn gebied, maar misschien kom ik hier wel dingen tegen die ik nog niet gezien heb.’

 

Er kan vandaag niet rechtstreeks gekocht worden. Daarvoor moet je naar de boekhandelaar in de winkel of naar websites zoals bol.com. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?