Terug naar overzicht

Massaal chatrouletten

Zaterdag 27 maart wordt tijdens Upload Cinema in Breda het programma ‘The art of the webcam’ gedraaid. Dat is een compilatie van de beste en meest opmerkelijke webcamfilmpjes die op internet te vinden zijn. Tijdens het programma gaan ze ook live chatrouletten. Deze activiteit is georganiseerd door Upload Cinema in samenwerking met het International Filmfestival Breda.

Wat is chatroulette

Met chatroulette ben je aan het chatten met een onbekende via internet, maar dan met webcam aan. Als je genoeg hebt van de persoon die je ziet klik je simpel op de next knop. De volgende verschijnt dan automatisch op je scherm. Mensen over de hele wereld kunnen hier aan mee doen. Zo praat je eerst tegen een Braziliaan en vervolgens tegen iemand uit Japan.

De kaarten kosten negen euro, maar studenten kunnen op vertoon van een ov-chipkaart 50 procent korting krijgen. Het begint om 20.30 uur tot 23.00 uur in de Must-See bioscoop. Na de première in Breda wordt het programma nog gedraaid in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en in Duitsland. [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?