Terug naar overzicht

Medewerker scoort bij Twee voor Twaalf

Samen met Theo Koppes, een oud-huisgenoot, vormde Van Osch een sterk duo. Koppes was de speler met de parate kennis, Van Osch was het teamlid dat achter de computer en tussen de naslagwerken zat. ‘Dat zoeken we op!’ In razend tempo wist Van Osch de antwoorden te vinden op de moeilijke vragen van Astrid Joosten.

Bonus

Het duo wist uiteindelijk binnen no time het goede woord te raden met slechts één foute letter. Van Osch en zijn kompaan kregen daarom een bonus en kwamen zo op de mooie eindscore van 581 euro, waarmee zij hun tegenstanders versloegen: die scoorden ‘slechts’ 552 euro.

Fans, opgelet! Morgenavond is Van Osch weer op televisie te bewonderen, want dan moet het dreamteam zijn titel verdedigen bij Twee voor Twaalf. Het programma wordt uitgezonden op Nederland 2 en begint om 20.50 uur. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?