Terug naar overzicht

Reisje naar Groot-Brittannie

Grootschalig onderzoek
Tabakwinkel Primera heeft de studenten ingezet om te onderzoeken of er vraag is naar giftcards in Engeland. In Nederland zijn de cards van Primera al in gebruik en de onderneming wil het misschien ook in Engeland gaan invoeren. De studenten hebben per persoon twee diepte-interviews afgenomen bij de lokale bevolking.  

York en Leeds
Twee dagen hebben de studenten in York doorgebracht en een dag in Leeds. Tweedejaars student Edwin van Aelst vertelt: ‘Het is een erg leuke uitdaging, onderzoek doen in het buitenland. Een andere cultuur. Dat is een keer wat anders dan het vertrouwde Nederland.’ 

Nu het interessante uitje achter de rug is, moeten ze de resultaten uitwerken. ‘Over twee weken gaan we in groepjes van vier onze uitkomsten presenteren. En dan een conclusie geven in hoeverre het haalbaar is voor Primera om de giftcards in Groot-Brittannië in te voeren.’ [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?