Terug naar overzicht

Studenten lanceren streetwearshop

Het assortiment op de website Devotee Apparel bestaat vooral uit mannelijke streetwear. Rens: ‘We verkopen de wat onbekendere merken die niet overal in de winkels hangen. Je kunt wel G-Star aanbieden, maar dat gaat niemand online bestellen. Mensen moeten wel een reden hebben om naar onze website te komen.’

Best geklede band

Naast de shirts nemen de gebroeders ook de merchandise van Go Back to the Zoo voor hun rekening. De popgroep werd afgelopen jaar door mannenblad Esquire nog uitgeroepen tot best geklede band van Nederland. Rens: ‘Zij zijn nu heel erg upcoming. We hopen dat hun naam ook mensen naar onze website lokt. Verder hopen we in de toekomst ook de rode shirts van het goede doel One Men te verkopen.’

De website is voor Rens vooral een mooie aanvulling op zijn studie: ‘Als je zelf je administratie moet doen, kom je erachter dat er veel meer bij komt kijken dan je op school leert. De businessplannen die je op school moet schrijven zijn leuk, maar in werkelijkheid blijkt dat je sommige dingen vervolgens helemaal niet voor elkaar krijgt. Door dit bedrijf heb ik een veel reëler beeld van hoe het er in praktijk aan toe gaat.’ [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?