Terug naar overzicht

Van cacaoboon tot chocoladereep

Kennis delen en samenwerken met ondernemers in de regio is het doel van het Avans Ondernemersontbijt. De Academie voor Financieel Management organiseert dit driemaal per jaar. Elke keer is er een ander thema.

Duurzame chocoladerepen

In 2020 wil Mars alleen nog maar duurzame chocoladerepen produceren. Duurzaamheid staat dan ook centraal tijdens dit ondernemersontbijt. Van den Broek gaat in op het hele productieproces bij Mars en wat het bedrijf doet om dat duurzaam te maken. De bijeenkomst is informatief en bedoeld om inspiratie op te doen. Bezoekers krijgen ook een case voorgelegd.

Het ontbijt is op donderdag 1 april om 8.15 uur in het Grand Café aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij mevrouw Liesbeth de Jongh via 073-6295272 of per email: ondernemersontbijt.afm@avans.nl. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?