Terug naar overzicht

Volleybaltoernooi van BRESS

Na het succesvolle RaboBRESS-toernooi organiseert de stichting opnieuw een evenement voor zowel leden als niet-leden. Ditmaal is er gekozen voor een volleybaltoernooi. Jarenlange volleybalervaring op het hoogste niveau is absoluut geen vereiste; gezelligheid is minstens even belangrijk. Na de wedstrijden kunnen deelnemers op het eindfeest de overwinning vieren of hun nederlaag verdrinken. 

Toiletteren 

Elke team heeft minimaal zes leden nodig om deel te nemen. Maar hoe groter het team, des te beter het wordt. En als je sterspeler tijdens de wedstrijd hoognodig naar de toilet moet, is het prettig om een wisselspeler achter de hand te hebben. 

Het volleybaltoernooi wordt gehouden bij Grote Inslag 99 in Breda. Leden van BRESS betalen twee euro voor hun deelname, en niet-leden betalen vier euro. Bij het toernooi zullen ook teams uit Tilburg en Eindhoven aanwezig zijn. Inschrijven kan via deze link. [AvR]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?