Terug naar overzicht

Wil jij meepraten over ATM?

Medezeggenschap

De academieraad (AR) is hét orgaan waar studenten en medewerkers mee kunnen praten en beslissen over alles wat er bij ATM gebeurt. Het is de medezeggenschapsraad van de academie; iedere academie binnen Avans heeft er een. Bij ATM komt de AR drie à vier keer per studieperiode bij elkaar om te vergaderen.

Ben jij die ATM-student of -medewerker die graag meedenkt over belangrijke zaken? Meld je dan uiterlijk vrijdag 9 april aan als kandidaat voor de verkiezingen. Voor studenten levert het academieraadslidmaatschap behalve bestuurlijke ervaring ook vrije studiepunten op. Meer info en kandidaatstelling bij Dennis Kusters (da.kusters@student.avans.nl) of Paul Lindelauf (php.lindelauf@avans.nl). [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?