Terug naar overzicht

Animoso weet niks van 1-aprilgrap

Afgelopen donderdag hing er op het prikbord naast de kantine een poster met de ‘nieuwe naam’ (zie foto). ‘Daar weten wij dus niks van,’ verduidelijkt Animoso-voorzitter Annemieke Slaats. ‘Niemand van het bestuur heeft hier iets mee te maken. En het lijkt me onwaarschijnlijk dat een ander lid voor deze grap verantwoordelijk is. Iedereen met een beetje respect voor de eigen studentenvereniging bedenkt zoiets niet.’

Werkelijke dader

Inmiddels heeft de vereniging de poster van het prikbord gehaald. Naar de werkelijke dader blijft het ondertussen gissen volgens Slaats: ‘Het zou een andere studentenverenging of studievereniging kunnen zijn geweest. Maar dat is ook maar een gok, want we leven met niemand op slechte voet.’

Volgens de traditie van de 1-aprilgrap maakt de werkelijke dader zichzelf uiteindelijk altijd kenbaar. Punt biedt haar website aan voor deze onthulling. [CT]

 

Zie ook het eerder verschenen artikel:

 

1-april grap snel ontdekt 01-04-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?