Terug naar overzicht

Architectuur met roze randje

Ongeveer dertig dames, afkomstig van mbo, havo, vwo of al studerend bij Avans, hebben zich inmiddels ingeschreven voor de Meidendag. Een lezing van Laura Stevens, schrijfster van het boek Building Passion, vormt de kick-off van het programma. Daarnaast knutselen de vrouwen in Tilburg houten stoelen en bankjes in elkaar. Uiteraard wordt het kersverse meubilair daarbij voorzien van een roze logo.

Uit de mouwen

Het gezelschap reist in de middag naar Den Bosch voor een bezoek aan het nieuwbouwproject Signatuur. Naast een rondleiding gaan ook op de bouwplaats in de Bossche binnenstad de handen uit de mouwen. Na deze doe-activiteit kunnen de dames achterover leunen tijdens een boottocht en worden ze in de watten gelegd tijdens een diner.

De Meidendag vindt plaats op 28 april tussen 8.30 – 20.30 uur. Meer informatie is te vinden op de website. Bovendien kunnen potentiële studenten zich daar gratis aanmelden. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?