Terug naar overzicht

Avans gaat niet plat voor bling bling

Weinig klanten
Het idee was ontstaan omdat er weinig vrouwen bij de vereniging zitten en ze op deze manier eens verwend konden worden. De party werd gehouden in de studentenhuiskamer onder het Grand Café aan de Hogeschoollaan, maar die was voor veel studenten erg afgelegen. Van 14.00 tot 16.00 uur waren er maar drie klanten geweest.

Lusiana Jansen, bestuurslid van SV Cesar, vertelt: ‘We zijn het laatste uur naar de ingang van het gebouw verhuisd en dat trok meer bekijks. Uiteindelijk hebben we toch wat sieraden kunnen verkopen.’

Ze vindt het de moeite waard om volgend jaar weer een sieradenparty te organiseren. ‘De lage opkomst heeft vooral te maken met het mooie weer. Studenten gaan liever op een terras zitten dan dat ze naar school komen. We willen het elk jaar organiseren, dus hopelijk hebben we dan meer succes.’ [NR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?